Friidrettsskolen blir DNB Idrettsleker

Trondheim Friidrett og DNB samarbeider i år om å arrangere DNB Idrettssleker. Trondheim Friidrett stiller som vanlig med dyktige instruktører, spennende opplegg og mange års erfaring. DNB stiller med ryggsekker, tekniske t-skjorter og drikkeflasker til alle barna.

Dette er 14. gang Trondheim Friidrett arrangerer friidrettsskole i juni. Arrangementet er et positivt tilbud til ca. 200 barn i alderen 8 - 13 år. Klubben stiller med ca. 20 aktive utøvere som instruktører og gruppeledere. Vi satser på å få i stand et minst like bra arrangement som vi har hatt de foregående årene. Årets friidrettsskole arrangeres i tidsrommet 24.-26. juni 2013 på Øya Stadion.

Det vil være 9 stasjoner med 9 ulike friidrettsøvelser; høyde/stav, lengde/tresteg, hekk, sprint, spyd, kule, slegge/diskos, hinderløype og stafett. Barna blir delt inn i 9 grupper på ca 25 i hver gruppe etter alder og eventuelle ønsker. Alle gruppene skal i løpet av de tre dagene være innom alle øvelsene, og det er satt av 45 min på hver stasjon. Vi avslutter dagene med felles stafett. Etter lunsj siste dag blir det arrangert mangekamp der barna kan gå rundt på stadion og prøve seg i de ulike øvelsene.

Mat:
Vi serverer brødmat, frukt og drikke til lunsj hver dag. Siste dag blir det servert pølse med brød og is! Dersom noen er allergisk mot noe, vennligst send en mail.

Oppmøte:
Øya Stadion kl 1000 mandag 24. juni. (Tidspunkt kl 10 - 15, mandag 24. til onsdag 26. juni).

Påmelding og Betaling:
Følg linken til påmeldingssiden: http://www.deltager.no/DNBIdrettsleker/...

Kontakt:
Frida Aamot : 416 02 975
friidrettsskolen@hotmail.com

Sponsorer:

© 2008-2011 Trondheim Friidrett - Design: Øyvind Nergård